Vegyél te is dán panelt Zuglóban!

Ingatlantájoló.hu 2019.10.11 20:13:49

Kevesen tudják, hogy Budapest legnagyobb lakótelepe, a Füredi utcai lakótelep nem is szovjet mintára, hanem dán technológiával épült. Bár ezek a házak, lakások a szovjet mintára épültekkel ellentétben sokkal jobb minőségűeknek bizonyultak építésüket utóbb mégis elvetették, ezért csak nagyon kevés van belőlük az országban.


 

A Füredi utcai lakótelep többek között ezért is népszerű. Házai, lakásai praktikusabb kialakításúak, jobb elosztásúak, nézzük milyen otthonokat találhatunk itt az Ingatlantájoló kínálatában!

Igényesen felújított kétszobás lakás

A Tihany utcában található ez az 50 nm-es lakás, melyet kompletten felújítottak. A felújítás érintette az összes vezeték és burkolat cseréjét, ezen kívül mindenhova egyedi belső tolóajtók és egyedileg ide gyártott bútorok kerültek. A lakás öko-plusz program keretében egyedi mérőórákat kapott, ablakaiból a budai hegyekre nyílik panoráma.

Még több képért kattintson a fotóra!

Kifizetett panelprogramos lakás az Ormánság utcában

Szépen felújították ezt a kifizetett panelprogramos, másfél szobás lakást, melynek így nagyon kedvezőek a fenntartási költségei. A lakás biztonsági bejárati ajtót kapott, ablakai mind redőnyösek és szúnyoghálósak. Fürdőszobája különösen szép lett, a fehér magasfényű konyhaszekrény az ár részét képezi.

Még több képért kattintson a fotóra!

Családoknak ideális, panorámás lakás

Egy tíz emeletes ház 10. emeletén található ez az 1+2 szobás + hallos lakás, mely méreteinek köszönhetően egy család számára is kényelmes lehet. Halljában az étkező kapott helyet, szobái külön nyílnak, gardróbbal és erkéllyel is rendelkezik, és elhelyezkedésének köszönhetően panorámás.

Még több képért kattintson a fotóra!

Amerikai konyhás lakás a Gvadányi utcában

Hamarosan napelemeket is kap az a panelház, mely a közeljövőben teljesen megújul, és amelynek a 10. emeletén található ez a szépen felújított, másfél szobás lakás. A lakást amerikai konyhássá alakították, a házat két oldalról játszótér és patakpart veszi körül.

Még több képért kattintson a fotóra!

Felújított lakás, akár teljes bútorzattal

Akár teljes berendezéssel is megvásárolható, de az új konyhabútor gépekkel együtt a vételár részét képezi ennek a másfél szobás lakásnak. A szépen felújított lakás a 9. emeleten található, és egy nagy gardróbbal is rendelkezik.

Még több képért kattintson a fotóra!

 

Hozzászólások